Skip to content

voor wie

Voor iedereen die voelt dat het tijd is om stil te staan. Omdat er iets gaande in je is dat aandacht vraagt, maar waar je zelf niet goed bij- of uitkomt. Misschien ben je al stilgezet: door iets wat je is overkomen waardoor je wereld op z’n kop staat. Lichamelijke klachten, verlies van werk of een dierbare. Misschien loop je vast in jezelf. Omdat je de lat zó hoog hebt gelegd dat je er niet meer overheen kunt kijken. Omdat je hoofd overuren maakt. Omdat je merkt dat je gebruikelijke mechanismes om met je emoties om te gaan niet meer werken. Omdat je vooral met anderen bezig bent, en jezelf vaak vergeet. Of omdat je je zo onzeker voelt dat je je afvraagt wat jij te bieden hebt in deze wereld.

Of wellicht ben je in een bepaalde levensfase, en vraag je je af waar het leven over gaat voor jou. Wat je nog wilt, waar je talenten liggen, wat je te doen hebt op deze wereld.

Met allerlei levensvragen en worstelingen kun je bij mij terecht. Het enige wat ik van je vraag is de bereidheid om op onderzoek te gaan in en met jezelf. Om een nieuw verhaal over jezelf en je leven te willen ontdekken. En ja, dat kan en mag spannend zijn. Je kunt een individueel traject bij me volgen, of (ook) aan een werkplaats deelnemen. En samen met Frank van Dooren geef ik relatiecoaching.

voor wie niet?

Ik ben een generalist. Dat betekent dat mensen met veel verschillende levensvragen bij mij terecht kunnen. En ook dat ik veel verschillende werkvormen in m’n rugzak heb. Ik geloof niet in één aanpak of therapievorm. Ieder mens is anders, met iedere cliënt loop ik een ander pad.

In al die jaren dat ik dit werk doe, heb ik ontdekt dat mijn aanpak  voor sommige mensen niet helemaal helpend of genoeg is. Bijvoorbeeld voor mensen die zo snel mogelijk van hun probleem af willen, en daar van mij een strak omlijnd behandelplan voor verwachten. Processen in je binnenwereld hebben mijns inziens tijd en aandacht nodig, en laten zich niet door het verstand dirigeren.

Ook mensen met complexere problematiek, zoals verslaving, zware depressie of complexe traumatisering die een flinke impact heeft op het dagelijks functioneren, zijn vaak beter op hun plek bij meer gespecialiseerde hulpverlening.

Twijfel je of je bij mij goed aan de slag kunt? Neem contact met me op, dan kunnen we er samen naar kijken.

Met allerlei levensvragen en worstelingen kun je bij mij terecht. Het enige wat ik van je vraag is de bereidheid om op onderzoek te gaan in en met jezelf.